Formular returnare produse

Formularul pentru retur este disponibil mai jos; inainte de a-l completa te rugam sa parcurgi informatiile cu termenii aferenti retragerii din contract:

Nu trimiteti produsele fara sa primiti mai intai acceptul nostru, intrucat receptia acestora va fi refuzata, iar respectivele produse se vor intoarce la Dvs.

Produsele vor fi returnate în starea lor originală (în care au fost expediate), în ambalajul original, cu toate accesoriile și etichetele originale, prin orice firma de curierat, iar costul legat de returnarea produsului va fi suportat de către tine. Ambalarea necorespunzătoare a produselor poate duce la deteriorarea acestora pe timpul transportului prin curierat si cade in răspunderea ta. Minet Conf SRL nu este responsabil de ambalarea produselor returnate. S.C. Minet Conf S.R.L. iti va returna toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea ta în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea coletului returnat la sediul Minet Conf SRL, colete pentru care s-a aprobat retragerea din contract. Returnarea sumelor se va face prin aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ți-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.

Nu se pot returna produse folosite.

În urma primirii produselor returnate (pentru care s-a aprobat retragerea din contract), SC MINET CONF SRL va verifica starea acestora, iar eventualele reparații necesare în vederea readucerii produselor la starea în care acestea pot fi vândute ca noi (inclusiv reparatiile pentru stricăciunile cauzate de transportul prin curier), vor fi deduse din suma de plată de restituit.

În urma verificării produselor returnate, daca se constata ca acestea sunt folosite, te vom contacta si iti vom prezenta dovezile respective, iar pentru acele produse ai posibilitatea sa le preiei de la noi in termen de 14 zile de la data la care v-am facut cunoscuta situatia, prin curierat, pe costul tau, altfel acestea vor fi distruse la expirarea termenului mentionat.

În cazul în care produsul l-ai cumpărat în rate cu cardul, rambursarea banilor se va face doar pe cardul cu care s-a efectuat achiziția.

În cazul returnării produselor care au beneficiat de serviciul de montaj asigurat de SomnExpert (sau de partenerii acestuia), costurile aferente montajului nu vor fi rambursate.

Produsele ale căror defecte sunt constatate după o perioadă de timp mai mare de 14 zile calendaristice, nu mai pot fi returnate prin procedura de retragere din contract. În această situație, defectele semnalate vor fi soluționate în conformitate cu termenii și condițiile înscrise în certificatul de garanție al produsului.

Produsele speciale, atipice, efectuate pe comandă speciala nu pot fi returnate.

In cazul in care returnati un produs fara produsele cadou care l-au insotit, va vom returna suma datorata mai putin contravaloarea produselor codou nereturnate.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

In termen de maxim 2 zile (lucrătoare) veți primi răspunsul cu aprobarea retragerii din contract (cu eventuale detalii suplimentare care ar mai fi necesare).

    Solicit în schimbul produselor returnate:

    Vă rugăm să menționați produsul dorit la schimb:

    Dacă ați ales Returnarea contravalorii, atunci completați și detaliile bancare de mai jos:

    După ce trimiteți acest formular, așteptați vă rog aprobarea cererii dvs.