TERMENI ȘI CONDIȚII

Inainte de a utiliza sau obtine orice produse, informatii sau servicii prin intermediul acestui site, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii

S.C. Minet Conf S.R.L., proprietarul de drept și de fapt al site-ului somnexpert.ro, poate modifica oricând aceste prevederi, fără o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina Termeni și condiții.

 

Datele de identificare ale operatorului

S.C. Minet Conf SRL, cu sediul social în Mun. Râmnicu Vâlcea, str. Cătăneștilor, nr. 49A, județul Vâlcea, telefon 0799923986, email contact@somnexpert.ro, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Vâlcea sub nr. J38/227/2001, CIF RO14040196, capital social 4760 RON, cont bancar RO41BACX0000004566539001 deschis la Unicredit Bank, sucursala Râmnicu Vâlcea.

 

Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare sau de introducere a informațiilor cerute. Informațiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte și complete. Optând pentru înregistrare, aveți obligația de a ne furniza corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați meniul Editeaza cont din Contul meu.

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale, sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Minet Conf S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

În cazul în care vom constata că datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau desființa contul dumneavoastră.

Dacă ați optat pentru primirea de informații privind produsele, ofertele, promoțiile Minet Conf SRL, sunteți de acord să primiți astfel de informații prin e-mail, telefon, SMS, RCS si poștă. În orice moment aveți dreptul de a reveni asupra opțiunii dvs., prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail contact@somnexpert.ro, prin completarea Formularului de sugestii și reclamații, sau prin urmarea indicațiilor (linkurilor) din respectivele newsletter (dezabonare).

 

Securitatea datelor personale

S.C. Minet Conf S.R.L. se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate de către S.C. Minet Conf S.R.L. pentru :prestarea serviciilor in beneficiul d-voastra ( confirmarea comenzilor, incheierea contractelor, facturarea produselor achizitionate, livrarea comenzilor, solutionarea oricaror probleme privind produsele achizitionate) reclama, publicitate ( pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează) , realizarea de rapoarte statistice pentru uzul S.C. Minet Conf S.R.L. Prin achiziționarea produselor sunteți de acord ca datele dvs cu caracter personal (nume, prenume, adresă, telefon, e-mail) să fie prelucrate de către Minet Conf S.R.L. Datele prelucrate nu sunt utilizate în scopuri de marketing direct. Nu colectăm date de trafic.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C. Minet Conf S.R.L. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și S.C. Minet Conf S.R.L., cu exceptia procesatorilor de plati si a companiilor de curierat care deservesc livrarile.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Confidențialitatea datelor personale transmise prin intermediul formularelor din magazinul online www.somnexpert.ro este asigurată de un certificat SSL.

S.C. Minet Conf S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Regulamentul nr. 679/2016 , iar la cererea dumneavoastră transmisă la adresa str. Catanestilor, nr. 49A, Rm. Vâlcea, Vâlcea, Romania se obligă: să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date – și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

S.C. Minet Conf S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu character personal si privind libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

1.Dreptul de a fi informat = dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea și protejarea datelor cu caracter personal de către operator;

Dreptul de acces la date = dreptul persoanei vizate de a obține de la operatorul de date la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele cu caracter personal care o vizează, sunt sau nu prelucrate de către acesta;
Dreptul la rectificare = dreptul persoanei vizate de a obține, la cerere și în mod gratuit, rectificarea datelor inexacte care o privesc, precum și completarea datelor incomplete;
Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) = dreptul persoanei vizate de a obține, la cerere și în mod gratuit, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege, ștergerea datelor cu caracter personal care privesc acea persoană;
Dreptul la restricționarea prelucrării = dreptul persoanei vizate de a obține, la cerere și în mod gratuit, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioară a acestora;
Dreptul la portabilitatea datelor = dreptul persoanei vizate de a primi, la cerere și în mod gratuit, datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către societate către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
Dreptul la opoziție = dreptul persoanei vizate de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca datele cu caracter personal care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale = dreptul persoanei vizate de a cere și de a obține retragerea, anularea sau reevaluarea oricărei decizii bazate exclusiv pe prelucrări efectuate prin mijloace automate (incluzând crearea de profiluri) care produce efecte juridice;
Dreptul de a se adresa justiției sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal = dreptul persoanei vizate de a se adresa cu plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la  sediul SC Minet Conf SRL (a se vedea Contact ) sau online prin email la adresa contact@somnexpert.ro

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI Www.somnexpert.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL WWW.somnexpert.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI Www.somnexpert.ro ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA LEGALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

 

Copyright

S.C. Minet Conf S.R.L. declară pe propria răspundere faptul că întreg conținutul de pe site-ul www.somnexpert.ro este original și că toate resursele folosite (imagini de produs, specificații, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producători, furnizor etc.), fără să încalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricăror cazuri de încalcare a drepturilor de autor, www.somnexpert.ro vă pune la dispoziție adresa de e-mail contact@somnexpert.ro.

Întregul conținut al site-ului www.somnexpert.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Minet Conf și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Minet Conf SRL a oricăror elemente enumerate mai sus va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

 

Accesul la site

S.C. Minet Conf S.R.L. garantează oricărui utilizator accesul în interes personal pe acest site.
S.C. Minet Conf S.R.L. declară pe proprie răspundere că interzice în mod explicit și va interzice prin orice mijloace tehnice și legale aflate la dispoziția sa: descărcarea sau modificarea parțială sau integrală a site-ului www.somnexpert.ro, reproducerea parțială sau integrală a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informațiilor din site în orice manieră, în scopuri comerciale sau contrare oricăror interese ale S.C. Minet Conf S.R.L., proprietarul de drept și de fapt al site-ului www.somnexpert.ro.

 

Descrierea produselor

S.C. Minet Conf S.R.L. declară pe propria răspundere că produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite întocmai după cum sunt prezentate și oferite de producătorul lor, în limita stocului disponibil. Cumpărătorii sunt de acord în mod expres că produsele originale cumpărate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

S.C. Minet Conf S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stoc în orice moment a tuturor produselor prezentate.
S.C. Minet Conf S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume plătite de orice cumpărător în avans – fără a fi primit o confirmare a comenzii – vor fi rambursate de către S.C. Minet Conf S.R.L. în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 7 zile, în cazul în care Minet Conf S.R.L. nu poate onora comanda confirmată.

Cu acordul consumatorului, S.C. Minet Conf S.R.L. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si preț echivalente cu cele solicitate inițial, în cazul indisponibilității produsului sau serviciului comandat. În caz contrar, se va recurge la rambursarea de către S.C. Minet Conf S.R.L. a sumei plătite de către consumator în termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fără să creeze obligații contractuale; cu toate precauțiile luate de S.C. Minet Conf S.R.L., produsele livrate pot diferi ușor de imagini în ceea ce privește culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz în care orice cumpărător poate renunța la achiziție.
S.C. Minet Conf S.R.L. declară faptul că toți producătorii produselor originale vândute prin intermediul site-ului www.somnexpert.ro și-au rezervat dreptul să modifice specificațiile tehnice și comerciale ale produselor fără notificare prealabilă.

S.C. Minet Conf S.R.L. nu iși asumă responsabilitatea pentru buna funcționare a surselor externe de conținut către care se fac trimiteri, nefiind în niciun fel implicat în gestionarea acestora – și își rezervă dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site către acele domenii Internet care pot avea conținut ilegal sau dăunător.

Valoarea maximă a obligațiilor companiei S.C. Minet Conf S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de S.C. Minet Conf S.R.L. de la acest client.

S.C. Minet Conf S.R.L nu este răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă S.C. Minet Conf S.R.L a fost informat anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

a) posibilitatea sau imposibilitatea accesării website-ului de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.
S.C. Minet Conf S.R.L își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment întreg conținutul acestui site fără o notificare prealabilă.

Perfectarea contractului la distanta

– Odata cu lansarea unei comenzii  electronice sau telefonice pe site-ul Minet Conf, cumparatorul este de acord cu forma de  comunicarea prin e-mail sau telefon  prin care Vanzatorul isi  deruleaza operatiunile:

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

2) Specificatiile cumparatorului (acolo unde este cazul)

3) TCGV

Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre SC Minet Conf SRL. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
Termenii si conditiile de vanzare stau la baza contractului astfel perfectat.
-SC Minet Conf S.R.L nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

-Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card, respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

Prețuri

Prețurile produselor prezentate în site sunt exprimate în lei și includ TVA. Factura se trimite automat pe emailul pe care il mentionati in procesul de comanda. Nu trimitem factura tiparita.
Prețul de achiziție al produselor prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.

Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe site-ul somnexpert.ro. În lipsa unei mențiuni, prețurile pot fi oricând modificate. De asemenea, prețurile pot suferi modificări zilnice, în funcție și de evoluția cursului valutar anunțat de Banca Națională a României.

Toată oferta și toate promoțiile sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Promoțiile nu se cumulează sub nicio formă, unui produs aflat în promoție neputând a i se aplica și o altă reducere.

S.C. Minet Conf S.R.L își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului a fost introdus greșit în baza de date sau afișat greșit, livrarea nefiind încă efectuată.

 

Modalități de plată

Vă punem la dispoziție următoarele modalități de plată pentru comenzile dvs. la somnexpert.ro:

 1. Ramburs

Se plătește în numerar (cash) direct curierului care vă livrează.
Avantajul acestei metode de plată este că plătiți doar în momentul în care ajung efectiv produsele la dumneavoastră.
Valoarea de plată va include și taxele de livrare, dacă acestea au căzut în sarcina dumneavoastră (caz în care acestea vor fi incluse în valoarea facturii).
Cu toate că unele firme de curierat au POS-uri mobile ce vă oferă posibilitatea de a plăti cu cardul bancar în loc de numerar, vă rog notați că disponibilitatea acestui serviciu (POS mobil) depinde exclusiv de firmele respective de curierat, somnexpert.ro neavând nici o răspundere.

 1. Plata online cu Card bancar

Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele Visa (Classic și Electron), Mastercard și Maestro.
Nu se percepe nici un comision pentru tranzacții.
Procesatorul nostru de plăți online cu cardul impune comenzi de minim 100 lei.
Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

 • codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);
 • data de expirare;
 • ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.
Noi nu solicităm și/sau stocăm niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
Procesarea datelor de card se face prin serverele mobilpay.ro

 

 1. Ordin de plată

După ce finalizați comanda cu această modalitate de plată, veți primi pe email detaliile necesare în vederea efectuării plății. Aceste detalii sunt:

Beneficiar: S.C. Minet Conf S.R.L.
Cod unic de identificare (CUI) / Cod de înregistrare fiscală C.I.F.: RO14040196
Număr de ordine în Registrul Comerţului: J38/227/29.06.2001
RON IBAN: RO41BACX0000004566539001 Banca Unicredit, sucursala Râmnicu Vâlcea
Pentru instituțiile de stat contul nostru în trezorerie este: RO62TREZ6715069XXX000556 deschis la Trezoreria Râmnicu Vâlcea.

Când efectuați plata, menționați la referință numărul comenzii. Aceasta ne va ajuta să identificăm mai ușor plata dumneavoastră.
Produsele vor fi expediate către dumneavoastră după ce vor intra banii în contul nostru bancar.

 

 1. Plata cu Card bancar de CREDIT în (maxim 12) rate fără dobândă

Plata cu cardul de credit în rate fără dobândă este valabilă pentru posesorii de carduri la următoarele bănci:

  • Banca Transilvania
  • Credit Europe
  • Garanti Bank
  • Alpha Bank
  • BRD Finance

Pentru a plăti online cu cardul în rate fără dobândă, în procesul de comandă selectați opțiunea “Plată online cu CARD-ul”.
Procesatorul nostru de plăți online cu cardul impune comenzi de minim 100 lei.
Dacă cardul dumneavoastră bancar aparține uneia dintre băncile de mai sus, aveti posibilitatea să alegeți până la 12 rate fără dobândă.
Plățile online cu cardul sunt procesate direct de către banca emitentă, prin intermediul platformei MobilPay. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

 1. Plata in 3 sau 4 rate cu costuri zero utilizand cardul de DEBIT prin ONEY

Solutiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile gratuit fiind rambursabile in maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).
Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele si serviciile vandute online si sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei si maxim 12.000 Lei.


Prin acceptarea prezentului document confirmati ca intelegeti si sunteti de acord ca exercitarea de catre dvs. a dreptului de denuntare a contractului de vanzare-cumparare si returnarea produselor achizitionate de pe Somnexpert.ro pentru care ati beneficiat de o solutie de creditare 3xOney sau 4xOney in baza unui contract de credit incheiat online cu Oney Bank, atrage incetarea automata a contractului de credit fara nicio alta formalitate, in conformitate cu TERMENII SI CONDITIILE GENERALE APLICABILE ACORDARII ONLINE A SOLUTIILOR DE CREDITARE ONEY (3XONEY SI 4XONEY) si a termenilor si conditiilor din aceasta pagina.

Intr-o astfel de situatie, prin acceptarea prezentului document intelegeti si sunteti de acord ca rambursarea de catre Minet Conf SRL a tuturor sumelor astfel finantate sa fie efectuata de Minet Conf SRL prin utilizarea aceleiași metode de plata utilizate de dvs., mai exact prin restituirea de catre Minet Conf SRL a sumei integrale a pretului de achizitie si a oricaror sume finantate prin contractul de credit, in contul indicat de catre Oney Bank in scopul achitarii sumelor datorate de dvs. in legatura cu creditul 3xOney sau creditul 4xOney.


Oney Bank este o institutie de credit franceza autorizata sa desfasoare activitati de creditare si de plata de Autoritatea Franceza de Control Prudential si Rezolutie (“ACPR”), organizata si functionand ca societate pe actiuni in conformitate cu legislatia din Franta, cu un capital social de 51.286.585 euro, inregistrata in Registrul Comertului si Societatilor din Lille Metropole sub numarul 546 380 197, cu sediul situat in str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170),  adresa de email: serviciulclienti.ro@oney.com, supravegheata de autoritatea competenta franceza, ACPR, precum si de Banca Nationala a Romaniei si furnizeaza Solutiile de Creditare Oney transfrontalier, fara prezenta fizica pe teritoriul Romaniei.

Soluțiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt destinate doar clienților persoane majore care au capacitate de exercițiu (care au calitatea de consumatori în sensul legislației românești pertinente, astfel fiind excluse în mod expres persoanele care acționează în interes profesional, care nu au calitatea de consumatori, în sensul legislației privind protecția consumatorilor, inclusiv articolul 7, paragraful 1 din ordonanța privind creditele de consum), care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: (i) este rezident român și (ii) deține un card de debit Visa sau Mastercard valid, denumit în continuare „Card bancar” (cu excepția cardurilor preplătite/cardurilor care necesită autorizare sistematică), emis de o instituție de credit românească sau de o sucursală românească a unei instituții de credit din UE.

Mai multe detalii despre aceasta modalitate de plata la somnexpert.ro/plata-in-rate-cu-cardul-de-debit-prin-oney-somnexpert/

 

 1. Plata peste 30 de zile fără costuri adiționale prin PayPo

Este valabilă pentru comenzi între 30 și 1500 lei. Cumperi acum și plătești în 30 de zile, fără costuri suplimentare!

Îți oferim o nouă metodă inovativă de plată – PayPo! Prin PayPo, îți poți organiza cumpărăturile astfel încât să ai toate produsele pe care ți le dorești, dar le achiți după ce le-ai verificat și ai decis să păstrezi doar produsele comandate!

Cum funcționează Paypo?

 1. Când faci cumpărături online, adaugi produsele în coșul de cumpărături și alegi să plătești prin PayPo.
 2. Completezi datele personale solicitate pentru verificarea informațiilor și transmiterea codului SMS.
 3. PayPo plătește pentru achizițiile tale online din magazin, iar tu vei primi comanda.
 4. Verifici cumpăraturile acasă, iar pentru a achita sumele datorate către PayPo, vei avea 30 de zile de la achiziție. Nu uita, vei plăti doar produsele păstrate.

Serviciul Relații cu clienții PayPo este disponibil de luni până vineri între orele 08:00-18:00. În cazul în care ai întrebări sau neclarități, îi poți contacta la telefon: 0312294746 sau prin e-mail la info@paypo.ro

Mai multe detalii despre aceasta modalitate de plata la somnexpert.ro/plata-prin-paypo/

 1. Plata prin credit instant 100% online pentru persoane fizice prin TBI Bank

Alături de TBI Bank am implementat un sistem de finantare 100% online care îți permite să platesti în rate, fara drumuri la bancă. E nevoie doar să ai la îndemană cartea de identitate și să ai o sursă de venit (inclusiv dacă ești PFA / PFI / Întreprindere Individuală, Cabinet Medical Individual, Cabinet Avocatură, etc).

Selecteaza metoda de plată TBI Bank și vei fi redirecționat către tbibank.ro pentru finalizarea comenzii, 100% online.

Mai multe detalii aici.

 

Livrarea produselor

Livrarea se va efectua în termenul de livrare prezentat in site la momentul plasării comenzii.

Minet Conf va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul Romaniei.

Comenzile plasate pe site-ul www.somnexpert.ro sunt trimise prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul estimat de livrare estimat este mentionat in pagina fiecarui produs.

 • Taxa de transport pentru comenzile cu livrare la domiciliu, depinde  de greutatea si volumul fiecarui produs si de modalitatea de plata aleasa, valoarea acestei taxe de transport este afisata in pagina de cos si in pagina de finalizare comanda.
 • Taxa de transport cu livrare la locker Easy Box Sameday pentru comenzile mai mici de 199.99 RON este în valoare de:
  • 11,99 lei pentru livrare la locker EasyBox Sameday
  • Pentru comenzile mai mari de 199.99 RON, transportul pana la locker este gratuit.

Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă.

S.C. Minet Conf S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Minet Conf S.R.L. care includ dar nu se rezumă la: indisponibilitatea producătorului, acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul nostru va face încă o încercare de a livra, după care comanda va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea produselor comandate.

S.C. Minet Conf S.R.L își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate greșit, livrarea nefiind încă efectuată.

Firmele de curierat nu livreaza coletele voluminoase si/sau grele in scarile blocurilor si nici la etajele acestora, livrarea facandu-se din masina curierului. Va rugam sa tineti cont de acest aspect pentru coletele voluminoase si/sau grele.

 

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile de la data primirii produsului, cu conditia ca acesta sa nu fie folosit, ci doar testat, in sensul ca acesta sa poata fi revandut ca nou. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

În cazul nerespectării termenului de returnare de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, consumatorul pierde dreptul de retragere din contract.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati in scris  cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract .

In acest sens, aveti  la dispozitie  doua moduri pentru retragerea din contract:

Acest formular de retragere din contract este doar un model și nu este obligatoriu ca format.

In termen de maxim 2 zile (lucrătoare) de la primirea lui, veți primi răspunsul cu aprobarea retragerii din contract (cu eventuale detalii suplimentare care ar mai fi necesare).

Nu trimiteti produsele fara sa primiti mai intai acceptul nostru, intrucat receptia acestora va fi refuzata, iar respectivele produse se vor intoarce la Dvs.

Daca ati ales înlocuirea produsului cu alt produs comandat (sau ce urmează să-l comandati): acesta trebuie sa fie de o valoare cel puțin egală cu produsul returnat, cu obligația de a achita în avans diferența de preț.

Produsele vor fi returnate în starea lor originală (în care au fost expediate), cu toate accesoriile și etichetele originale, inclusiv eventualele produse tip cadou primite impreuna cu produsul de baza, prin orice firma de curierat rapid (door to door), iar costul legat de returnarea produsului va fi suportat de către consumator (de catre Dvs.).

Nu trimiteti coletele prin Posta Romana prin serviciu “coletarie anuntata”, intrucat acest serviciu presupune ridicarea coletelor de la ghiseu. Ambalarea necorespunzătoare a produselor poate duce la deteriorarea acestora pe timpul transportului prin curierat si cade in răspunderea ta.
Minet Conf SRL nu este responsabil de ambalarea produselor returnate.

Adresa la care puteti trimite produisele pe care noi le-am acceptat pentru retragerea din contract este: Râmnicu Vâlcea, Str. Cătăneștilor nr. 49A, jud. Vâlcea, cod poștal 240413, România, telefon 0799923986.

S.C. Minet Conf S.R.L. iti va returna toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea ta în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea coletului returnat la sediul Minet Conf SRL, colete pentru care s-a aprobat retragerea din contract.
Returnarea sumelor se va face prin aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială in cazul in care comenzile au fost achitate online.

Nu se pot returna produse folosite. Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

În urma primirii produselor returnate (pentru care s-a aprobat retragerea din contract), SC MINET CONF SRL va verifica starea acestora, iar eventualele reparații necesare în vederea readucerii produselor la starea în care acestea pot fi vândute ca noi (inclusiv reparatiile pentru stricăciunile cauzate de transportul prin curier), vor fi deduse din suma de plată de restituit.

În urma verificării produselor returnate, daca se constata ca acestea sunt folosite, te vom contacta si iti vom prezenta dovezile respective, iar pentru acele produse ai posibilitatea sa le preiei de la noi in termen de 14 zile de la data la care v-am facut cunoscuta situatia, prin curierat, pe costul tau, altfel acestea vor fi distruse la expirarea termenului mentionat.

În cazul în care produsul l-ai cumpărat în rate cu cardul, rambursarea banilor se va face doar pe cardul cu care s-a efectuat achiziția.

În cazul returnării produselor care au beneficiat de serviciul de montaj asigurat de SomnExpert (sau de partenerii acestuia), costurile aferente montajului nu vor fi rambursate.

Produsele ale căror defecte sunt constatate după o perioadă de timp mai mare de 14 zile calendaristice, nu mai pot fi returnate prin procedura de retragere din contract. În această situație, defectele semnalate vor fi soluționate în conformitate cu termenii și condițiile înscrise în certificatul de garanție al produsului.

Produsele speciale, atipice, efectuate pe comandă speciala nu pot fi returnate.

In cazul in care returnati un produs fara produsele cadou care l-au insotit, va vom returna suma datorata mai putin contravaloarea produselor codou nereturnate.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

In cazul in care ati cumparat saltele si toppere si doriti sa va retrageti din contract, va rog sa notati faptul ca acestea nu trebuie indoite, roluite, deoarece acest procedeu necesita echipamente speciale care nu deterioreaza aceste produse. Aceastea se trimit la dimensiunea si forma originala.

Dreptul de retragere din contract nu pate fi exercitat de catre clientii persone juridice (cu exceptia celor de tip consumator).

 

Garanții

Produsele Minet Conf sunt verificate riguros pentru a ne asigura că acestea corespund celor mai înalte standarde de calitate și durabilitate, precum și pentru a satisface dorințele și nevoile cât mai multor clienți.

Termenul de garantie al produselor care beneficiaza de garantie (precum produsele de folosinta indelungata) este afisat in descrierea fiecarui produs.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

Husele aferente saltelelor si topperelor au 2 ani garanție.

Produsul poate fi returnat din motive legate de calitate sau defecte de fabricație. Produsul va fi reparat sau înlocuit gratuit cu altul nou ori se va restitui prețul plătit, conform legii nr. 449/2003 (privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora) şi a Ordonanţei nr. 21/1992 (privind protecția consumatorilor). Orice reparare sau înlocuire a produsului se va realiza într-o perioadă ce va fi stabilită de comun acord cu consumatorul, dar care nu va depăși 15 zile calendaristice de la returnarea produsului (când produsul ajunge in depozitul nostru). Termenul de garanție al produsului se calculează de la livrarea/cumpărarea produsului.

Pentru probleme de garantie va rugam sa ne contactati, mentionand problemele produsului, insotite de poze.
SC Minet Conf dupa ce accepta cererea dumneavoastra va trimite o firma de curierat (la alegerea noastra) pentru ridicarea produsului (pe cheltuiala SC Minet Conf SRL).

De la caz la caz, va punem la dispozitie materialele de ambalare pe costul nostru si va revine obligatia de ambalare corespunzatoare in vederea expeditiei pe curier.

Nu trimiteti produsele la initiativa Dumneavoastra, fara sa primiti mai intai acceptul nostru, întrucât receptia acestora va fi refuzata, iar respectivele produse se vor intoarce la Dvs.

Modul de solutionare a garantiei (reparatie produs, inlocuire cu produs nou sau restituire bani) va fi stabilit de catre Minet Conf in urma verificarii produsului, de la caz la caz.

Expeditia produsului (reparat, sau inlocuit) cade in sarcina (si pe cheltuiala) Minet Conf.

Certificatul de garanție, după caz:

 • va fi prezent în coletul expediat, alături de produs – sub forma unui document tipărit
 • se transmite în format digital (fisier .pdf) pe emailul menționat în procesul de cumpărare
 • va fi disponibil în Contul meu (daca aveti cont creat la momentul plasarii comenzii), la rubrica (coloana) Documente (doar comenzile care contin cel putin un produs purtator de garantie va avea disponibila coloana Documente)

Dacă constatați lipsa certificatului de garanție, va rugăm să ne contactați de îndată.

La formularea unei cereri de garantie, aveti obligatia de a ne prezenta factura si certificatul de garantie aferente produsului/produselor respective. In lipsa acestora, ne rezervam dreptul de a va refuza cererea Dumneavoastra.

In cazul in care pentru produsul ridicat pe garantie se constata ca reclamatia Dumneavoastra este nefondata, atat cheltuielile aferente investigatiei realizate, cat si cheltuielile cu tranportul pentru aducerea produsului la fabrica cad in sarcina Dumneavoastra, acesta putand fi ridicat dupa plata acestor investigatii. De asemenea costul transportului pt ridicarea produsului de la fabrica noastra cade tot in sarcina Dumneavoastra.

In consecinta, daca reclamatia va fi nefondata, produsul il veti primi dupa achitarea tuturor cheltuielilor precizate anterior.

În cazul in care Dumneavoastra refuzati primirea produsului reparat/inlocuit in garantie sau in cazul in care refuzati produsul pentru care reclamatia Dumneavoastra de garantie a fost gasita ca nefondata, va vom contacta si va vom prezenta dovada refuzului de la curier, iar produsul respectiv aveți posibilitatea sa-l preluati de la noi in termen de 14 zile de la data la care v-am facut cunoscuta situatia, prin curierat, pe costul Dvs., altfel acesta va fi distrus la expirarea termenului mentionat.

 

Litigii

TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. Orice litigiu apărut în legatură cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită la adresa contact@somnexpert.ro.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor judecatorești de la sediul Vanzatorului.

Soluționarea online a litigiilor este disponibilă la: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

Continuarea acțiunii dumneavoastră presupune acordul cu acești Termeni și Condiții.